Fotografie-de Casio Exilim FH-20

Posted on 7 maart 2009

0 

Door Dream- http://cid-2f525c4bc932e9d5.profile.live.com/

De Casio Exilim EX-FH20 is een uit de kluiten gewassen compactcamera, die naast gewone foto’s ook highspeed film- en foto-opnames kan maken.

De Exilim EX-FH20 kost op internet tussen €410 en €500. De camera kan filmen in HD-kwaliteit. Bovendien kan hij een filmpje maken met 210 beeldjes per seconde die je later (vertraagd) kunt afspelen. Zo kun je bijvoorbeeld een bewegingsstudie maken. Het menu op de camera kan in het Nederlands worden ingesteld. Op de bijgeleverde cd staat een Nederlandse handleiding in pdf-formaat.

Specificaties

  • 9 Megapixel;

  • 3 inch LCD scherm (400×230);

  • Werkt op 4 (oplaadbare) pen-lite batterijen;

  • Macro-stand (enkele centimeters);

  • Foto’s met flits een seconde lang: 3, 5, 7 of 10 beelden;

  • Foto’s zonder flits een seconde lang: 3 tot 40 beeldjes;

  • Film met 30 tot 1000 beeldjes per seconde (met aflopende resolutie);

  • Film in HD kwaliteit (1280 x 720) of VGA kwaliteit (640 x 480) beide met 30 beeldjes per seconde.

Bron: http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica_communicatie/elektronica/Casio_Exilim_EX-FH20/wat_is_casio_EX-FH20/ 

Wat zeggen ze over de Casio Exilim EX-FH Serie

De Casio Exilim EX-FH 20 levert méér, op elk gebied! De beeldkwaliteit van deze luxe camera zit zo dicht tegen de spiegelreflexcamera’s aan als mogelijk is, terwijl functies als de high-speed opname en een HD videomodus zijn grotere broers zelfs voorbij streeft. De Casio Exilim EX-FH 20 biedt een uniek bereik met maar liefst 20x optische zoom. En dankzij de beeldstabilisatie worden beelden haarscherp vastgelegd op de 9.1 megapixel sensor. Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van de Casio Exilim EX-FH 20!

20x optische zoom met mechanische beeldstabilisator
De CMOS-Shift-technologie van de Casio Exilim EX-FH 20 reduceert zelfs bij 20x optische zoom het gevaar van bewogen foto’s. Hierdoor is het mogelijk motieven op een grote afstand op te nemen zonder schade van bewegingen.

26mm groothoekobjectief
De combinatie van 26 mm groothoekoptiek en 20x optische zoom maakt de Casio Exilim EX-FH 20 tot perfect gezelschap voor elke gelegenheid – hij biedt royaal ruimte voor je geliefden, de mooiste bezienswaardigheden of een romantische zonsondergang. Met 26 mm brandpuntsafstand kun je een groter bereik bestrijken en zo bijvoorbeeld ook meer vrienden op korte afstand op een groepsfoto vereeuwigen of een compleet landschap of skyline fotograferen.

YouTube Capture Mode
Nooit was het eenvoudiger om je eigen video’s te uploaden bij YouTube: met de Casio Exilim EX-FH 20 kun je direct in een voor YouTube optimale video-formaat en -kwaliteit je belevenissen filmen! Een exclusieve software maakt het kinderlijk eenvoudig je video’s bij YouTube te uploaden.


Bron: http://www.fotokonijnenberg.nl/product/1368743/casio_exilim_ex-fh_serie.html
Advertenties
Posted in: Méli-Mélo